Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Wings and Wheels

24. - 26. juni. Wings & Wheels er et årlig fellestreff for Fly, Bil og MC treff som for første gang ble arrangert sommeren 2000. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, i vakre naturomgivelser langs Telemarkskanalen.

Wings & Wheels prøver med dette treffet å vise både Mangfoldet, samt det Ypperste og Ekstreme innen Motor- og Luftsport. Festivalen har etter hvert fått flere tusen trofaste deltagere som kommer for å treffe andre motor/fly- interesserte fra hele landet.

I løpet av treffhelga kan du som besøkende og deltaker få med deg stor utstilling av frammøtte hobbykjøretøy, flyaktiviteter, kjøretøysbedømming, være med på flytur, høre livemusikk fra motorinteressens gullalder, stor 60-års markering av Troll bilen og være med på cruising m.m. Servering  av mat og drikke foregår hele dagene og utover kveldene fra dineren. Alle aktivitetene bidrar til at det alltid er noe å beskue eller gjøre på Wings and Wheels!

Som arrangører av Wings and Wheels etterstreber vi til enhver tid å skape et attraktivt treff for våre besøkende og i 2016 vil det det være flere nyheter, en av disse er «nostalgigate». Dette er et område på treffplassen hvor det iscenesettes ulike motorrelaterte situasjoner fra ei svunnen tid. Der vil man blant annet kunne oppleve innslag som; Grønt hjørne/militærleir-«M*A*S*H», 50-talls bensinstasjon, 50/60-talls bilverksted/workshop, retro camping, retrokledde mennesker, vintage klær og frisør, nostalgidragstere, tidsriktig servering og musikkinnslag. Les mer om arrangementet her.

Åpningstider:

Man-Søn kl. 09:00-20:00
Ring 35 06 18 81 ved ubemannet resepsjon.

Tlf: (+47) 35 06 18 81
E-post: post@beveroya.no

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk innen kl. 12:00 for hytter og innen kl. 14:00 for bobil, caravan og telt.

Beverøya
Hytteutleie og Camping
Gvarvvegen 80,
3800 Bø I Telemark

 

Kart i google

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.