Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Baseferie

Bruk Beverøya som base for opplevelser i Telemark.

Beverøya Hytteutleie og Camping ligger midt i hjerte av Telemark og er meget godt plassert i forhold til opplevelser i hele Telemark. Vi ligger ikke mer enn 2 timer fra Oslo med bil, tog eller buss. Bruk Beverøya som base for opplevelser på ski i Telemark. Telemark Super Ski er en fantastisk ny ordning med heiskort hos skisentrene i Telemark. Beverøya ligger i passe kjøreavstand til alle de aktuelle skianleggene.

Bø i Telemark

Bø er en hyggelig bygd plassert midt i hjertet av Telemark med sterk Telemarktradisjon og et yrende kulturliv. Bø ble kåret til Norges kulturkommune i 2005 og ble kåret til nr. 2 i 2010 (430 kommuner i Norge). Bygda har ca. 5000 fastboende, 2000 studenter og ca 200.000 turister hvert år. Bø har et godt utvalg muligheter innen shopping og serveringssteder. Med Beverøya som utgangspunkt for spennende dagsturer, har du muligheter til å se alle steder og attraksjoner i Telemark innenfor en radius av 1,5 times kjøring. Beverøya ligger også 1,5 time fra tre viktige innfartsårer til landet. Sandefjord Lufthavn Torp, Colorline Superspeed Larvik og Fjordline Langesund (kommer 2012)
Vinter

Telemark kalles skisportens vugge. Det uttrykket stammer fra Morgedal og skihistorien om Sondre Norheim. I Morgedal ligger derfor et ski museum kalt Norsk Skieventyr. Telemark har mange skianlegg og 8 av disse har nå startet et samarbeid gjennom Telemark Super Ski.
Skianleggene i Telemark
Lifjell Skisenter, Vierli Skisenter, Vrådal Skisenter, Rauland Skisenter, Gautefall Skisenter, Haukelifjell Skisenter, Gaustablikk Skisenter og Raulandsfjell Alpinsenter. Alle disse skianleggene ligger innenfor 1,5 times kjøring fra Beverøya. Det nærmeste skianlegget til Beverøya er Lifjell Skisenter som ligger 15 minutters kjøring fra plassen.

Sommer

De tre største sommer attraksjonene i Telemark er Bø Sommarland, Telemarkskanalen og Gaustatoppen.

Bø Sommarland

Bø Sommarland er skandinavias største park for vannaktiviteter. Parken ligger 5 minutters kjøring fra Beverøya.

Telemarkskanalen

Telemarkskanalen er den gamle transportveien fra indre Telemark ut til kysten. Den stod ferdig på slutten av 1800 tallet og var lenge en viktig transportåre for tømmer, folk og varer. Kanalen er idag åpen som turistattraksjon. Du kan enten reise med egen båt, en av rutebåtene eller ta deg frem for egen motor med kano/kajakk, sykling eller til fots. Telemarkskanalen ligger 15 minutters kjøring fra Beverøya.

Gaustatoppen

Gaustatoppen rager majestetisk over Rjukan, og er etter manges mening et av Norges vakreste fjell! Det er ca. 1 600 meter fra dalbunn og opp til toppen, og med sine 1883 m.o.h. har det en fantastisk utsikt. Årlig tar ca 30 000 mennesker turen opp på Gaustatoppen for å nyte den spektakulære utsikten. I klarvær kan man se østover til grensen til Sverige eller sydover til kysten. Utsikten viser over 1/6 av Norge. Parkeringsplassen på Gaustadtoppen ligger en drøy time fra Beverøya.

Oslo

Norges hovedstad ligger 2 timer fra Bø og Beverøya. Du kan kjøre selv, ta tog eller buss. Klikk her for oversikt over de ti mest besøkte attraksjonene i Oslo. Siden vår nærmeste nabo Bø Sommarland har en samarbeidspartner i Oslo og det er fordelaktige priser ved bruk av begge parkene vil vi gjerne anbefale et besøk i Tusenfryd. Her er en reklamefilm for Oslo.

Åpningstider:

Beverøya er en helårsåpen camping, med åpningstider i resepsjon etter sesong.

Dersom vi ikke er på plassen er du velkommen til å finne deg en plass selv.

Ønsker du å leie hytte kan du nå oss på 35061881. 

Vintersesong:

Man-Fre fra kl.09.00. Lør-Søn kl.10.00-11.00
Ring 35 06 18 81 ved ubemannet resepsjon.

Sommersesong:

Man-Fre fra kl.08.00- kl. 22.30

Tlf: (+47) 35 06 18 81
E-post: post@beveroya.no

Innsjekk fra kl. 15.00 for hytter. 

Bobil,caravan eller telt, hele dagen. 

Utsjekk innen kl. 12:00 for hytter og innen kl. 14:00 for bobil, caravan og telt.

Beverøya
Hytteutleie og Camping
Gvarvvegen 80,
3800 Bø I Telemark

 

Kart i google

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.