Visit Bø Bø Hotell Sommarland

6 fordeler med familieferie på campingplass

Etter måneder med skole, jobb og barnehage, er det mange som gleder seg til sommerferie og kanskje en tur med familien. Hva med campingferie i år?

Mange vil mene at campingferie er den ferieformen som legger best til rette for kvalitetstid med familien. En bor tett, alle bidrar og det er som oftest masse spennende aktiviteter på plassen og i området rundt. Men for å gjøre valget enda enklere, her er 6 gode grunner til å velge campingferie som årets familieferie.

  1. Det er rimelig. Det du sparer kan du evt. bruke på opplevelser i området der campingplassen ligger? Og ønsker du litt mer luksus, så er campinghytte et supert og rimelig alternativ.
  2. Miljøvennlig. En trenger ikke fly halve kloden rundt for å bade og leke sammen med familien. Det er masse spennende å oppleve bare en liten kjøretur unna, og selve kjøreturen er jo en del av ferien. 
  3. Barna er mer ute og aktive. Det sier kanskje seg selv, men når en overnatter i et telt eller campingvogn så er det ikke plass til alle å være inne.
  4. Kvalitetstid med familien og nye venner. Det er mange andre barnefamilier på samme sted., og barna får seg lett nye venner og ferieminner som varer livet ut. Kanskje dere treffer en familie og får venner for livet?
  5. De fleste campingplasser har både dusj, toalett og kjøkken. Så man lever ikke helt som i villmarken. En får vasket seg godt, og en kan lage den maten en ønsker. Men om du vil ha villmarkfølelsen kan du selvfølgelig ha med deg primus og ta vasken som et morgenbad.
  6. Masse aktiviteter for hele familien. Campingplasser har ofte flere bademuligheter, lekeplasser, minigolf, utesjakk osv. Mange fine aktiviteter som en kan gjøre sammen, hele familien.
  7. Bonus: En skal ikke rekke et fly eller en buss. Gjør kjøreturen til campingplassen til en del av ferien. Det er garantert masse spennende å se og oppleve langs den veien du kommer.

Ta kontakt med oss på Beverøya Camping om du lurer på noe, eller ønsker tips til din egen familieferie.

Åpningstider:

Beverøya er en helårsåpen camping, med åpningstider i resepsjon etter sesong.

Dersom vi ikke er på plassen er du velkommen til å finne deg en plass selv.

Ønsker du å leie hytte kan du nå oss på 35061881. 

Vintersesong:

Man-Fre fra kl.09.00. Lør-Søn kl.10.00-11.00
Ring 35 06 18 81 ved ubemannet resepsjon.

Sommersesong:

Man-Fre fra kl.08.00- kl. 22.30

Tlf: (+47) 35 06 18 81
E-post: post@beveroya.no

Innsjekk fra kl. 15.00 for hytter. 

Bobil,caravan eller telt, hele dagen. 

Utsjekk innen kl. 12:00 for hytter og innen kl. 14:00 for bobil, caravan og telt.

Beverøya
Hytteutleie og Camping
Gvarvvegen 80,
3800 Bø I Telemark

 

Kart i google

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.