Praktisk informasjon


Åpningstider

Beverøya er en helårsåpen camping, med åpningstider i resepsjon etter sesong.
Dersom vi ikke er på plassen er du velkommen til å finne deg en plass selv.

Ønsker du å leie hytte kan du nå oss på 35061881.

Vintersesong:

Man-Fre fra kl.09.00. Lør-Søn kl.10.00-11.00
Ring 35 06 18 81 ved ubemannet resepsjon.

Sommersesong:

Man-Fre fra kl.08.00- kl. 22.30
Tlf:(+47) 35 06 18 81
E-post: post@beveroya.no

Innsjekk fra kl. 15.00 for hytter.

Bobil,caravan eller telt, hele dagen.


Innsjekksrutiner camping

Beverøya er åpent hver dag hele året. Gjester med bobil, caravan eller telt er hjertelig velkommen til å finne seg plass på egenhånd dersom resepsjonen er ubetjent.

Innsjekk skjer i resepsjonens åpningstid eller på vår selvbetjente automat ved resepsjonen, se oppslag. Det er ikke tillatt og holde av plasser på egenhånd. Dersom det er et behov, så kan du betale for ekstra plasser i resepsjonen og få utlevert kjegle av oss.


Ofte stilte spørsmål

Trenger vi å ha med sengetøy?
Du må gjerne ha med deg eget sengetøy, men du trenger ikke. Om du velger å leie sengetøy og håndklær av oss blir det mindre å pakke og du kan fokusere på andre morsommere ting.

Er det WiFi på området og i hytter?
Ja, vi har trådløst internett på hele vårt område og i alle våre hytter. Informasjon om innlogging får du ved ankomst og det er gratis.

Kan en kjøpe ferdig mat i kiosken?
Vi serverer pizza, calzone, panini og toast i vår kiosk ved resepsjonen. Evt. så er det kort vei opp til Bø Sentrum med flere restauranter.

Hvor langt er det til Bø Sentrum?
Det er ca 1,5 km inn til Bø Sentrum. Det er gang og sykkelsti hele veien fra Beverøya, så det er enkelt å ta seg en tur for å shoppe, spise eller slappe av på en kafe.

Når er det innsjekk og utsjekk?
Innsjekk til våre hytter er fra kl. 15:00 og utsjekk er før kl. 12:00. Bobil, campingvogn og telt har utsjekk før kl. 14:00.

Er det mulig å reservere plass for bobil, campingvogn og telt?
Hos oss er det ikke mulig å bestille plass for bobil, campingvogn eller telt, da vi har en drop-in løsning på vår plass. Ta gjerne kontakt en liten tid før ankomst for å høre hvordan det ligger ann. Dersom man ikke kommer så sent på dagen, pleier det gå fint å få plass.

Trenger vi egen kabel for å få strøm?
Egen skjøteledning må medbringes for å få strøm fra våre strømbokser. Dersom man skulle ha glemt, er det mulig å låne i resepsjonen mot et depositum.


Beverøya
Hytteutleie og Camping
Gvarvvegen 80,
3800 Bø I Telemark