Praktisk informasjon

Åpningstider

Beverøya er en helårsåpen camping, med åpningstider i resepsjon etter sesong.

Vintersesong:

Man-Fre fra kl.09.00. Lør-Søn kl.10.00-11.00. Enkelte helger er det utvidede åpningstider,se da oppslag på dør. 
Ring tlf. 35 06 18 81 ved ubemannet resepsjon.

Sommersesong:

Man-Fre fra kl.08.00- kl. 22.30
Tlf:(+47) 35 06 18 81
E-post: post@beveroya.no

Innsjekk fra kl. 15.00 for hytter.

For bobil, campingvogn eller telt fra kl. 14.00.

Drop-in: Bobil,caravan eller telt, hele dagen.


Avbestillingsregler:

Kommer det noe i veien? Vennligst avbestill så tidlig som mulig slik at andre kan få glede av enheten.

Ved avbestilling inntil 14 dager (2 uker) før ankomst vil alle pengene bli refundert. Dersom avbestillingen kommer under 14 dager (2 uker) vil hele total beløpet bli beholdt dersom vi ikke får leid ut enheten. Dersom vi får leid ut vil du få hele beløpet refundert. Melder du ikke fra og uteblir beholdes hele beløpet.

Gruppebestillinger har avbestillingsfrist 4 uker (28 dager) før ankomst. Avbestiller du mindre en 4 uker før ankomst vil hele beløpet
beholdes.

Restauranter i Bø

Det finnes et godt utvalg kafeer og restauranter i Bø, ved Norsjø, samt langs Telemarkskanalen. Se utvalget ved å klikke her!

Ofte stilte spørsmål

Trenger vi å ha med sengetøy?
På bakgrunn av Covid-19 og smittevern, anbefaler vi å leie sengetøy. Skal man ha medbrakt, må dette være helt rent og ikke brukt på tidligere destinasjoner.

Er det WiFi på området og i hytter?
Vi har trådløst internett på hele vårt område. Informasjon om innlogging får du ved ankomst. Internett er gratis. OBS! Kan være noe ustabilt i perioder dersom mange er tilkoblet.

I enkelte hytter er det også eget fiberbredbånd, se info per hytte.

Kan en kjøpe ferdig mat i kiosken?
Vi serverer pizza, calzone, panini og toast i vår kiosk ved resepsjonen. Evt. så er det kort vei opp til Bø Sentrum med flere restauranter.

Hvor langt er det til Bø Sentrum?
Det er ca 1,5 km inn til Bø Sentrum. Det er gang og sykkelsti hele veien fra Beverøya, så det er enkelt å ta seg en tur for å shoppe, spise eller slappe av på en kafe.

Når er det innsjekk og utsjekk?
Innsjekk til våre hytter er fra kl. 15:00 og utsjekk er før kl. 12:00. Bobil, campingvogn og telt har utsjekk før kl. 14:00.

Trenger vi egen kabel for å få strøm?
Egen skjøteledning må medbringes for å få strøm fra våre strømbokser. På området er det strømstolper med uttak for Schuko , samt flere med CEE uttak. Dersom man skulle ha glemt, er det mulig å låne i resepsjonen mot et depositum.

Hvor er det mulig å lade el-bil? 
Vi har to hurtigladere på campingen. Disse står ved Børre Villa (se kart). Det er også flere ladere i sentrum. Blant annet ved Bø Senteret, kun 10 minutter gangavstand fra Beverøya.Beverøya
Hytteutleie og Camping
Gvarvvegen 80,
3800 Bø I Telemark