Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Ofte stilte spørsmål

Trenger vi å ha med sengetøy?

Du må gjerne ha med deg eget sengetøy, men du trenger ikke. Om du velger å leie sengetøy og håndklær av oss blir det mindre å pakke og du kan fokusere på andre morsommere ting.

Er det WiFi på området og i hytter?

Ja, vi har trådløst internet på hele vårt område og i alle våre hytter. Informasjon om innlogging får du ved ankomst og det er gratis.

Kan en kjøpe ferdig mat i kiosken?

Vi serverer pizza, calzone, panini og toast i vår kiosk ved resepsjonen. Evt. så er det kort vei opp til Bø Sentrum med flere restauranter.

Hvor langt er det til Bø Sentrum?

Det er ca 1,5 km inn til Bø Sentrum. Det er gang og sykkelsti hele veien fra Beverøya, så det er enkelt å ta seg en tur for å shoppe, spise eller slappe av på en kafe.

Når er det innsjekk og utsjekk?

Innsjekk til våre hytter er fra kl. 15:00 og utsjekk er før kl. 12:00. Bobil, campingvogn og telt har utsjekk før kl. 14:00.

Er det mulig å reservere plass for bobil, campingvogn og telt?

Hos oss er det ikke mulig å bestille plass for bobil, campingvogn eller telt, da vi har en drop-in løsning på vår plass. Ta gjerne kontakt en liten tid før ankomst for å høre hvordan det ligger ann. Dersom man ikke kommer så sent på dagen, pleier det gå fint å få plass.

Trenger vi egen kabel for å få strøm?

Egen skjøteledning må medbringes for å få strøm fra våre strømbokser. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.