Om Beverøya


Beverøya er en egen øy for ferie og fritid rett ved Bø sentrum. Vi ligger en kilometers rusletur fra sentrum. 

Vi driver med camping og hytteutleie i Bø året rundt. Prøv en overnatting i våre moderne hytter som holder en standard langt utover det du forventer på en campingplass.

Beverøya har en lang tradisjon for å sette gjesten i fokus. Plassen ble etablert i 1966 og ble overtatt av dagens eier i 1972. Mange gode minner, men også mange ambisjoner for fremtiden. Vi håper på at det kan skapes mange gode minner for din familie og at dere blir en del av Beverøyas fremtid. Hjertelig velkommen!

Sommer i Bø

På Beverøya har vi stor lekeplass med masse aktiviteter, egen sandstrand langs Bø-elva,og sommeråpen butikk. Beverøya Hytteutleie og Camping ligger 5 min. unna Bø Sommarland, men Sommerland er bare en av tingene som skjer i nærheten. Dersom Norges beste badeland ikke er noe for deg finnes det mange andre flotte aktiviteter i området.

Vinter i Bø

Alle hyttene våre er vinterisolerte og er klare til bruke hver dag hele året. Vi ligger sentrumsnært, samtidigveldig nære fjellet. Skianlegget på Lifjell ligger under et kvarter unna. Vi samarbeider med Telemarkshallen (som ligger 5 min. unna) og huser fotballag høst, vinter og vår.