Campingområder for booking og drop-in

På Beverøya har vi et antall plasser for camping som er bookbart, og noen områder som er åpent for drop-in. Dersom det er fullt på bookbart område, pleier det gå fint å få plass på drop-in dersom man ikke kommer så sent på dagen.

Det er mulig å forhåndsbestille plass innenfor et område hos oss i perioden uke 12 (påske), 2021 til 1.nov 2021. Du er da sikret en plass på et område. Booking gjøres via telefon , mail eller via web-bookingen.

 

Innsjekk for camping er fra kl 14:00 på forhåndsbookede plasser. Drop-in kan skje hele døgnet. Dersom ankomst etter kl 23, kontakt resepsjon på 35061881.

Utsjekk for camping er før kl 14:00

Alle våre strøm uttak er på 16 amp pr.uttak. Det varierer noe på plassen om det er 1 fas tilkobling eller schuko. Se spesifikasjon på områder.

Overganger kan lånes mot depositum i resepsjon.

Børrestranda

På Børrestranda finner man 29 plasser på grus m/plen og avløp for kloakk og gråvann. Plassene har tilgang på strøm og vann i umiddelbarnærhet.

På booking er dette området delt inn i 3 soner:

-Børrestranda-Vannkanten (rød sone på områdekart)

-Børrestranda-Midtrabatten (grønn sone på områdekart)

-Børrestranda-Elvebredden (lyseblå sone på områdekart)

Se kart nederst på denne siden for merking.

(Strøm tilkobling via 1 fas kontakt)
Beverelva

Langs Beverelva finner vi fine plasser for camping på begge sider av kanalen. Dette er plasser på gress som er skilt av med hekker. (NB! Disse plassene er under rehabilitering og vil bestå av grus og gress. Dette for et bedre fundament i all salgs vær)Plassene har tilgang på strøm og vann i umiddelbarnærhet.

Booking for dette området er delt inn i 2 soner:

Beverelva-Sperrudside (lilla sone på områdekart)

Beverelva-Resepsjonsside (brun sone på områdekart)

Se kart nederst på denne siden for merking.

(Strømtilkobling via 1 fas kontakt på Sperrudside, vanlig schuko kontakt på resepsjonsside, evt, overgang kan lånes i resepsjon mot depositum.)


Resepsjonsområdet

I forkant av vårt resepsjonsbygg ligger det 6 plasser på asfalt m/plen. Plassene er delt inn med hekker og har tilgang på strøm og vann.

OBS! Enkelte av plassene på dette området er kun 7 m lange, opplys om lengde på enheten ved booking. 

(lyse grønn sone på områdekart)

Se kart nederst på denne siden for merking.

(Strøm tilkobling schukokontakt)

Børrestranda-Platå

Ved vår innerste badedam finner man platået. Her er det fine plasser som ligger på et forhøyet platå med fin utsikt utover hele plassen. Her er det tilgang på strøm og vann,samt kort avstand til toaletter.

(Strømtilkobling 1 fas kontakt)

Campingområder for drop-in


Drop-in ved Sperrud Gård

På begge sider av gårdshuset vårt Sperrud Gård er det områder for drop-in med bobil, campingvogn eller telt. Det er tilgang på strøm og vann i umiddelbarnærhet.

 

Betalingsbetingelser ved forhåndsbooking:
Leien faktureres på forhånd med forfall tidligst 6 uker før ankomst. Skjer bestillingen mindre enn 10 dager før ankomst vil det ikke bli fakturert og du
betaler under oppholdet. Vi tar kontant, VISA og Mastercard. Gruppebestillinger har forfall 10 uker før ankomst. I noen tilfeller høst, vinter og vår tar vi ikke
forhåndsbetalt. Dersom du ikke har mottatt regning fra oss, betyr det at dere skal betale under oppholdet.

Avbestilling:
Kommer det noe i veien? Vennligst avbestill så tidlig som mulig slik at andre kan få glede av enheten.
Ved avbestilling inntil 14 dager (2 uker) før ankomst vil alle pengene bli refundert. Dersom avbestillingen kommer under 14 dager (2 uker) vil hele total
beløpet bli beholdt dersom vi ikke får leid ut enheten/enhetene. Dersom vi får leid ut vil du få hele beløpet refundert. Melder du ikke fra og uteblir beholdes hele
beløpet.
Gruppebestillinger har avbestillingsfrist 4 uker (28 dager) før ankomst. Avbestiller du mindre en 4 uker før ankomst vil hele beløpet
beholdes.

NOW PLAYING Sommer i Bø NOW PLAYING Norsjø - Norges flotteste feriested NOW PLAYING Høyt & Lavt klatrepark