Campingområder for booking og drop-in

På Beverøya har vi et antall campingplasser som er bookbare. Vi har også områder som er åpent for drop-in. Dersom det er fullt på bookbart område, er det mulig å komme på drop-in.

Innsjekk for camping er fra kl. 14:00 på forhåndsbookede plasser.

Innsjekk drop-in kan skje hele døgnet.

Utsjekk for camping er før kl. 14:00.

Ved ubetjent resepsjon ta kontakt med oss på tlf. 35061881 for tildeling av plass. Selvbetjeningsautomaten utenfor resepsjonen kan også benyttes til å booke og betale for campingplass.

Alle våre strøm uttak er på 16 amp pr.uttak. Det varierer noe på plassen om det er 1 fas tilkobling eller schuko. Se spesifikasjon på områder. Overganger kan lånes mot depositum i resepsjonen. Skjøteledning kan også lånes mot et depositum. Vi anbefaler likevel å ta med egen overgang og skjøteledning, gjerne skjøteledning på 25 m. 

Børrestranda

På Børrestranda er det 29 plasser på grus med plen skilt av med hekker. Plassene har avløp for kloakk og gråvann, og har tilgang på strøm og vann i umiddelbar nærhet. Her er det mulig å booke plass. Dette området er delt inn i 5 soner:

  • Børrestranda - Vannkanten (rød sone på områdekart)
  • Børrestranda - Midtrabatten (grønn sone på områdekart)
  • Børrestranda - Elvebredden (lyseblå sone på områdekart)
  • Børrestranda - Øvre dam (Gressplasser nummer 254-276 på områdekart til venstre for øverste beverdam)
  • Børrestranda - Platå (Gressplasser nummer 277 - 295 øverst på kartet)

Se kart nederst på denne siden for merking.

(Strøm tilkobling via 1 fas kontakt)
Beverelva

Langs Beverelva finner vi fine plasser for camping på begge sider av kanalen. Dette er plasser på grus med gressplen skilt av med hekker. Plassene har tilgang på strøm og vann i umiddelbar nærhet. Her er det mulig å booke plass. Dette området er delt inn i 2 soner:

  • Beverelva - Sperrudside (rosa sone på områdekart)

NB! Plass 201,202, 203 og 205 har ikke grusområde for enhet, kun plen. 

  • Beverelva - Resepsjonsside (brun sone på områdekart)

NB! Plass 69 og 70 har ikke grusområde, kun plen.

Se kart nederst på denne siden for merking.

(Strømtilkobling via 1 fas kontakt på Sperrudside, vanlig schuko kontakt på resepsjonsside, evt, overgang kan lånes i resepsjon mot depositum.)Resepsjonsområdet

I forkant av vårt resepsjonsbygg ligger det 6 plasser på asfalt med plen. Plassene er delt inn med hekker og har tilgang på strøm og vann. Dette er det turkise område på kartet.

OBS! Enkelte av plassene på dette området er kun 7 m lange, opplys om lengde på enheten ved booking. 

Se kart nederst på denne siden for merking.

(Strøm tilkobling schukokontakt)


Campingområder for drop-in


Drop-in ved Sperrud Gård

På begge sider av gårdshuset vårt Sperrud Gård, nummer 21, er det områder for drop-in med bobil, campingvogn eller telt. Det er tilgang på strøm og vann i umiddelbarnærhet.


Betalingsbetingelser ved forhåndsbooking:
Leien av oppholdet betales ved bestilling. Ved bestilling på nettside gjennomføres betaling umiddelbart. Ved booking over telefon eller mail, sendes det ut en E-paylink på mail. Vi tar VISA, Mastercard og Vipps.

Betalingsbetingelser ved drop-in: 

Leien av oppholdet betales ved ankomst. Vi tar VISA, Mastercard, Vipps og kontanter.

Avbestilling:
Kommer det noe i veien? Vennligst avbestill så tidlig som mulig slik at andre kan få glede av enheten/plassen.
Ved avbestilling inntil 14 dager (2 uker) før ankomst vil alle pengene bli refundert unntatt et administrasjonsgebyr på kr. 300. Ved avbestilling via "Min side" på vår nettside vil det ikke forekomme administrasjonsgebyr ved avbestilling inntil 14 dager. Du finner min side på framsiden. Dersom avbestillingen kommer under 14 dager før ankomst (2 uker) vil ikke beløpet refunderes.

Dersom gjesten uteblir uten avbestilling vil ikke beløpet refunderes. Beløpet vil ikke refunderes dersom gjesten ønsker tidligere avreise tidspunkt enn avtalt. Her er gjestens egen reiseforsikring sentral dersom uventede hendelser dukker opp og avbestilling må skje under 14 dager før ankomst.

Gruppebestillinger har avbestillingsfrist 4 uker (28 dager) før ankomst. Avbestiller du mindre en 4 uker før ankomst vil ikke beløpet refunderes.